|
Fa készítés
|
Témaindító: Frankye, idő: Nov 8, 2012
Témakörök:
|
|
(#63034) róbertke válasza Frankye hozzászólására (#63029)
|
Válasz •
|
Júl 27, 2020 |
|
Virágzik Nagykanizsán a Japán cseresznyefa ....
Tarcsay Béla festőművész képein megörökítette a kanizsai Tavasz utcában pompázó Japán cseresznyék virágzását... |
|
(#63052) Frankye válasza róbertke hozzászólására (#63034)
|
Válasz •
|
Júl 28, 2020 |
|
Hűűűűű! Na, egy ilyen fát nekem is be kell szereznem a kertbe! Mármint az 1:1 méretarányúba. |
(#64508) Dr Bubó hozzászólása
|
Válasz •
|
Ápr 13, 2021 |
|
Sziasztok! Végigolvastam a topikot, le vagyok nyűgözve a gyönyörű fáitoktól! Mi családilag készítünk terepasztalt, és bár kezdetleges fáink már vannak - igazából így kezdetnek egészen megfelelők -, arra egyelőre nincs ötletünk, hogy egyéb növényeket hogyan lehetne készíteni. Mivel a terepasztalon kertes házak is lennének, illetve egy pici városnegyed (kb négy háznyi), szükség lenne a fákon kívül más növényre is. Bármilyen tippet szívesen fogadok. szeretnénk bokrokat készíteni, kerti növénytermesztésre hasonlító valamit. Nyilván ilyen piciben nem lehet aprólékosan, de azért messziről, hunyorítva jó lenne, ha valami kerti illúziót tudnánk kelteni Bármi jó, szőlő, bogyós gyümölcs, borostyán a falon, zöldséges, akármi. Van valaki, aki már próbálkozott ilyesmivel? Köszönöm! |
(#67425) Váltógyártó hozzászólása
|
Válasz •
|
Jan 27, 2023 |
|
|
(#67427) etwg válasza Dr Bubó hozzászólására (#64508)
|
Válasz •
|
Jan 28, 2023 |
|
Csapj fel egy idevago katalogust ( Noch, Busch, Faller stb ) és nézd meg azok hogyan és miböl csinálják a növényzetet.
A youtubon is rengeteg filmecske van.
Kis kert meg más.
Itt meg sok minden mas |
|
|
2024. Nov, 23. Szo 0:14:53 |
|
Jelenleg 14 fő olvassa az oldalt |
|
|