Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Fórum » Kérdések és üzenetek a moderátoroknak
Kérdések és üzenetek a moderátoroknak
Témaindító: Csukló, idő: Szept 26, 2010
Témakörök:

Lapozás       5/20    
(#9961) etwg válasza Frankye hozzászólására (#9956) Válasz Okt 23, 2012
Ezek szerint osztályozni sem lehet, hogy melyik kép melyik témához tartozik inkább...
(#10004) Frankye válasza etwg hozzászólására (#9961) Válasz Okt 24, 2012
Nem, csak több fotóalbumot tudsz létrehozni Magadnak, és azokba teheted (quasi: szelektálva) a képeket.
(#10032) etwg hozzászólása Válasz Okt 25, 2012
Egyébb baj is van a fotoalbummal.

Közben feltöltöttem további képeket, és egyet töröltem (kicseréltem egy jobbra). Ennek ellenére a lejátszás során megjelenik a törölt kép, az ujak viszont nem.

èpületek
(#10036) etwg válasza etwg hozzászólására (#10032) Válasz Okt 25, 2012
Közben megjavult a dolog......
(#10056) Frankye válasza etwg hozzászólására (#10036) Válasz Okt 25, 2012
Ha nem tévedek, akkor az oldal újratöltésével "javul meg". (De nem biztos, akkora számítógép "spíler" nem vagyok... )
(#10061) etwg válasza Frankye hozzászólására (#10056) Válasz Okt 25, 2012
Jo 15 perc mulva javult meg. Többször közben ujra lett töltve.
(#10109) róbertke hozzászólása Válasz Okt 26, 2012
Tisztelt moderátor úr, hogyan tudom azt visszakeresni, hogy tegnap melyik hozzászólásnál fejeztem be az olvasást?
(#10115) Frankye válasza róbertke hozzászólására (#10109) Válasz Okt 27, 2012
Azt csak Te tudod, meddig olvastad el.
A jobb oldalon, fent, van egy olyan nevű "panel", hogy "Értesítések". Minden téma fejlécén van egy "nagyító" ikon, ha erre rákattintasz, választhatsz, hogy a regisztrációkor megadott e-mail címedre jöjjön-e értesítés, vagy itt, az említett "Értesítések" menüpontba kerüljön-e bele a téma címe. Ha erre kattintasz (az itt lévő téma-címre), akkor ahhoz a hozzászóláshoz (témához) ugrik, amelyiket kattintottál. A témákban az új hozzászólások (amelyek a legutóbbi, adott témában járásod óta születtek) vastag, kék számmal jelennek meg.
(Számomra ezért nem igazán világos, hogy TT-s kollégáink miért ódzkodnak ennyire a témába írástól...)
(#10143) róbertke válasza Frankye hozzászólására (#10115) Válasz Okt 27, 2012
Köszönöm válaszod, máris kipróbáltam.
(#10151) etwg hozzászólása Válasz Okt 27, 2012
A topikban felmerült néhány ötlet a forum feljavitására. Többek között ITT.
Ott kértem Frankyet, hogy vezessen egy listát, amit majd alkalom adtán Topi bekomponálhatna a forumba.

Elkezdem a listát, s akinek van hozzáadnivalója, kérem másolja mindig az egészet tovább kiegészitve a saját ötletével (a megoldást bizzuk majd Topira).

1. Legyen lehetöség egy adott hozzászolást azonnal linkelni - most ez csak akkor müködik, ha valaki már válaszol rá - lásd fenn az ITT linket. Ez megoldana sok problémát abból is amit a TT-sek felvetettek.

2. Legyenek valamilyen modon automatikusan kiemelve a linkek. Pl. igy: ITT, vagy még jobb lenne ha szines lenne (kék, zöld sárga stb.) vagy nagyobb betüméret.

3. Lehessen belinkelni videot (pl. a youtuberól) - esetleg a forummotor adjon egy automatikus film ikont (ha már a videot nem lehet beilleszteni).

4. *** Kérésre törölve.

5. A fototárban lehessen a feltöltés idején vagy utolag a képek témáját szerkeszteni, igy azt kereshetövé tenni. (Pl. a mozdonyok között keresni lehessen egy 424-est vagy egy Talentet stb.)

Elöre is köszönöm....
(#10184) Frankye moderátori válasza etwg hozzászólására (#10151) Válasz Okt 28, 2012
Megyek sorban a felvetéseiden:

1. Lehet linkelni egy hozzászólást akkor is, ha nincs rá válasz még. Ehhez a hozzászólás számára kell kettőt kattintani, és a feljövő kisablakból a linket ki lehet másolni. Az "URL+NÉV"-nél a linket be lehet illeszteni.

2. A színezést nem szeretnénk megengedni. Ha ki akarjuk emelni a linkelést, arra - szerintem - elegendő a vastag betű, ahogyan Te is alkalmaztad most.

3. Video linkjét most is be lehet tenni, ugyan úgy, mint a többi linket. Pl.: Youtoube video linkje.

4. Új topicot "bárki" (regisztrált fórumtag) tud nyitni. Ehhez a fórum főoldalán, az "Új téma nyitása" gombra (lásd melléklet) kell kattintani, majd a mezőket kitölteni. (Ha a témaköröket nem jelöljük meg, akkor amolyan "beszélgetős" téma lesz, mint pl. ez is.)

Természetesen, ha egyéb kérés felmerül, és nincs még megoldva, akkor továbbítom Topinak.

ujtema.jpg

(#10185) Frankye moderátori hozzászólása Válasz Okt 28, 2012
Ide is beteszem, amit a TT klubtopicba beírtam:

Tisztelt Klubtagok, Fórumtársak!

Konzultáltam az oldal gazdájával, Topival, és azt az állásfoglalást adta, hogy valamennyi, a TT mérettel kapcsolatos kérdés/válasz/beszélgetés maradhat a témában, nem kell azokat átpakolni a kérdéses más témákba, azokkal a megkötésekkel, hogy:
ad a.) Csak és kizárólag ebben az egy topicban van megengedve ez a fajta beszélgetés
ad b.) A hirdetéseknek továbbra is az apróhirdetési rovatban a helyük, ide legfeljebb az adott hirdetés linkje rakható be, a konkrét hirdetés nélkül. (Pl.: "Feltettem néhány eladó cuccomat ide (link)".)

További jó fórumozást kívánunk!
(#10188) etwg válasza Frankye hozzászólására (#10184) Válasz Okt 28, 2012
Kösz, az uj téma nyitása valahogy elkerülte a figyelmem. (elfelejtettem, hogy itt másképp van mint szokott forumaimon).

Kérlek töröld a listából...
(#10189) Frankye válasza etwg hozzászólására (#10188) Válasz Okt 28, 2012
Semmi gond, szívesen segítek, ha valami nem megy.
(#10192) etwg válasza Frankye hozzászólására (#10184) Válasz Okt 28, 2012
Az 1-es ponthoz csak annyit, hogy valamilyen pop-up blocker lép ilyenkor müködésbe (hasonloan az URL-ek linkelésekor), ezért nem müködött. (meg azért is, mert nincs a hsz. szám ilyenkor még kiemelve, igy nem merül fel a linkelés lehetösége sem....).
Az URL-knél ez nem okoz nagyobb problémát, mert az ott nyilvánvaló (meg kell nyomni egy gombot), a hsz. számánál kevésbé.
(#10193) etwg hozzászólása Válasz Okt 28, 2012
Némi gond van a naptárral is....

(a többi hónapot még nem néztem)

Naptár.jpg

(#10194) Frankye válasza etwg hozzászólására (#10193) Válasz Okt 28, 2012
Ez jogos felvetés! Továbbítom Topinak.
(#10200) Csukló válasza Frankye hozzászólására (#10194) Válasz Okt 28, 2012
Ő még él?
Mert nagyon régóta nem beszéltem vele de nem is olvastam tőle semmit
(#10202) Frankye válasza Csukló hozzászólására (#10200) Válasz Okt 28, 2012
Ha nem Ő, akkor az alteregoja a HE-n biztosan. Itt már régen járt, ez igaz.
(#10283) terkoz hozzászólása Válasz Okt 31, 2012
Üdv Frankye!
Kérlek, ha arra jársz cseréld meg a két betűt:
"Z méretarányban
mindnefélét"
Köszönettel:
üdvgyuri
(#10285) Frankye válasza terkoz hozzászólására (#10283) Válasz Okt 31, 2012
Köszönöm, figyelmes vagy!
Már ki is javítottam.
(#10288) terkoz válasza Frankye hozzászólására (#10285) Válasz Okt 31, 2012
Szia Frankye!
Köszi a gyors intézkedést és kicsit késve, de törve nem a közbenjárást a társaságunk kérése ügyében!
üdvgyuri
(#10308) Frankye válasza terkoz hozzászólására (#10288) Válasz Nov 1, 2012
Igazán nincs miért, ez mindannyiunk közös érdeke volt.
(#10448) etwg hozzászólása Válasz Nov 5, 2012
Nem tudni mi történt tegnap éjszaka, de a rendszer egy sereg e-mailt küldött, hogy az általam használt topikokban uj hozzászolások keletkeztek. Èn nem változtattam semmit a beállitásokon, és eddig ilyen mailek nem jöttek.
Valamennyi téma csak helyi értesitésre van bejelölve (azaz e-mail nélkül)

Példa (egy a sok közül):

"Új hozzászólás érkezett az általad értesítésre jelölt "Amerikai vasutmodellek" című témához.
Ide kattintva, el tudod olvasni: http://www.hobbivasut.hu/forum/topic_107_from.html

Üdv. Hobbivasút.hu"
(#10479) Frankye válasza etwg hozzászólására (#10448) Válasz Nov 5, 2012
Nos, egy picit távolabbról kell kezdenem.
"Anya oldalunk", a hobbielektronika.hu épp nemrégiben esett át egy igen komoly frissítésen. Ennek során az ottani, e célú szoftver-rész is átírásra került. Mivel volt egy komoly hiba a vonatkozó részben, "gazdánk", Topi, átírta azt. E miatt sokáig le volt állítva az e-mailben történő értesítés. Ezt nemrég üzemelte be. Mivel a két oldal (ez, és a HE) részben azonos fórum-motort használ, így az ottani változások egy része minket is érint. Vélhetően ez okozta a tömeges értesítés-küldést.
A küldést letilthatod, ha a bal felső részen lévő "Saját menü" rész alján, a "Beállítások" menüpontban megnyíló ablak legalján lévő"E-mail értesítés figyelőből", valamint az "E-mail üzenet privát üzenetkor" pontoknál (értelemszerűen a kívántaknál) a "Nem"-et jelölöd be, majd a "Módosítás"-ra kattintasz. (Lásd még: Kép.)

egyéni beáll...jpg

(#11039) Csupaszem60 hozzászólása Válasz Nov 26, 2012
Be lehet-e állítani úgy az oldalakat - bejelentkezés nélkül - hogy az utolsó hozzászólás legyen a legelső?

TTibi
(#11045) Frankye válasza Csupaszem60 hozzászólására (#11039) Válasz Nov 26, 2012
Bejelentkezés nélkül nem lehet.
(#11047) HOTotya hozzászólása Válasz Nov 26, 2012
Szia Frankye!
Mekkora méretű fotót lehet feltölteni,mert én vagy nem találom vagy lökött vagyok,mert le van írva csak.....
(#11048) balatonperes válasza HOTotya hozzászólására (#11047) Válasz Nov 26, 2012
Igaz,nem én vagyok,akitől kérdezted!,de ha egy hozzászólásra válaszolsz, vagy újat írsz, a bejövő,szerkesztési ablak alján ott van,hogy " fájlmelléklet (max:5M)"

(#11050) HOTotya válasza balatonperes hozzászólására (#11048) Válasz Nov 26, 2012
Köszi !! Akkor a "fotóim" részre is igaz?!?!
(#11068) Frankye válasza HOTotya hozzászólására (#11050) Válasz Nov 27, 2012
Úgy tudom, hogy arra is érvényes, igen.
(#11276) kisKirály hozzászólása Válasz Dec 5, 2012
Kedves Főhóhérom!

Legyen oly kedves átnézni a klubok webcímeit, és néhányat likvidálni, mert néhány nem üzemel. Karácsony előtt sok "újra lelkes" emberke mohón vetné rá magát inspirációt szívva magába, de csak egy "bocsi kérő" üzenettel találkozik.

Maradok Ura és Parancsolója: a kisKirály
(#11306) Frankye válasza kisKirály hozzászólására (#11276) Válasz Dec 6, 2012
Kedvenc és leghőbb uralkodóm!

Szíves örömest teljesíteném kérésed parancsod, hogyha oldalunk gazdája ehhez (is) adna jogosultságot, de nem tette, így e téren (is?) te(l)hetetlen vagyok. Nagyobb mérvű mélységes szomorúságomra...
(#11319) kisKirály válasza Frankye hozzászólására (#11306) Válasz Dec 7, 2012
Akó fogja kigyelmed az pallosát és bunkaját, osztán megyén nagy irgumm-burgummal az főlator várának kapujá eléjbé, oszt jó zörrentse meg ama kapu fáját, hogy mingyájan kik benün levén, összefossá magát és egymását. Eképp kiadatá ama hozzávaló kodekjét. No, emígy legyen hát.

Továbbra is maradok: Ura és Parancsolója!
(#11321) Frankye válasza kisKirály hozzászólására (#11319) Válasz Dec 7, 2012
Úgy légyen. Ámen. (Béke poraikra...)
(#11340) balatonperes hozzászólása Válasz Dec 7, 2012
........és sajna, a lipótot' meg bezárták...........,de kár vóóóóót!
(#11352) Frankye válasza balatonperes hozzászólására (#11340) Válasz Dec 8, 2012
Köszönjük, Emese!
(#11353) Frankye válasza kisKirály hozzászólására (#11319) Válasz Dec 8, 2012
Idézet:
„...fogja kigyelmed az pallosát és bunkaját, osztán megyén nagy irgumm-burgummal az főlator várának kapujá eléjbé, oszt jó zörrentse meg ama kapu fáját, hogy mingyájan kik benün levén, összefossá magát és egymását. Eképp kiadatá ama hozzávaló kodekjét... ”
Nos, fogtam vala volt az pallosom, bunkajam, oszt mentem volt vala nagy dérrel és dúrral az főlatroknak várának aljában, és vertem volt vala az várának böhöm kapujának fáját. Az kutyának a fáját! Erre nem az vala volt hát, hogy nem felele az főlatroknak kapitánya párbajra hívó szavamra?! Nem hogy kidá az kódexeteket... izé... kodekeket, hanemhogy felségd szavára fittyet hányva (és szerencsére csak azt!) nem felele ama kérdésedre kigyelmednek, hogy mely okból kifolyólag nem lehetne javítni ama fertelmeket!
Így esett ama eset az főlatroknak gaz vára kaupujánál, felség!
Dörgedelmes szavaimnak hát nem lészen foganatja...
(#11356) kisKirály válasza Frankye hozzászólására (#11353) Válasz Dec 8, 2012
Hínnye, azt a leborult ... azt a magasságos.....épület tetejít...
Nosza elé az véres kardot, ossztán járjad körbe az országot véle.
Hadra fel - győzni kell!
(#11361) Frankye válasza kisKirály hozzászólására (#11356) Válasz Dec 8, 2012
Uram, a győzelem kapujában állék, pallosom magasan lengetve, s szörnyű haragra gerjedve az gonoszsággal telt szívemben, de szemeimben az öröm könnyei csordulának, mertmivelhogy a gaz, galád megfutamodván szörnyűségesen dörgedelmedző hangomtól s megrettenvén ezektül vette amaz fegyverit, melynek neve az ő országjában vala kéjbórd, és nekikezde hamarost az javításoknak.
(#11373) kisKirály válasza Frankye hozzászólására (#11361) Válasz Dec 8, 2012
Látod, hű szolgám!
A bitangokkal csak dörgedelmekkel lehet szót érteni. A hollók ezen alkalommal csecsebogyó híján íhen maradhatnak, de a gödörbéli bundás orrlikkarikáját jól rángatassék meg, hogy az üvöltése messzire visszhangozzék, néhogy elfelidék, milyen is az kegy, melyet őre gyakorolt kigyelmünk!

Ura és Paroncsolója

Jutalmad mégkapod vidéjó formájában nem sokára, amin vad fémsárkány okádván magából éjfekete füstöt, prüszkölvén közelít bátor testem felíje.
(#11381) Frankye válasza kisKirály hozzászólására (#11373) Válasz Dec 9, 2012
No comment...
(#11387) balatonperes hozzászólása Válasz Dec 9, 2012
........nagyon kár,hogy bezárták..........
(#11391) sunocske hozzászólása Válasz Dec 10, 2012
"Ma-gaaas u-raaak jőőő-nek Budaváá-rosááába...."
(#11393) Frankye válasza sunocske hozzászólására (#11391) Válasz Dec 10, 2012
Honnan tudod, hogy 198 centi vagyok?
(#11397) kisKirály válasza Frankye hozzászólására (#11393) Válasz Dec 11, 2012
Lehet egy fejjel rövidebb?
(#11398) sunocske válasza Frankye hozzászólására (#11393) Válasz Dec 11, 2012
Passz. De mától újra lottózom.
(#11403) Frankye válasza kisKirály hozzászólására (#11397) Válasz Dec 11, 2012
Na de MILYEN fejjel?!
(#11404) Frankye válasza sunocske hozzászólására (#11398) Válasz Dec 11, 2012
Ha nyersz (mondjuk egy 5-ösöd lesz), gondolj rám is!
(#11410) sunocske válasza Frankye hozzászólására (#11403) Válasz Dec 12, 2012
Ha az én fejemre gondoltok, azt inkább hagyjuk. Ma reggel azt hittem, az éjszaka valaki egy gorillát rajzolt a tükörre.

Lapozás       5/20    
Frissek
  2024. Nov, 25. Hé
4:43:41
  Jelenleg 4 fő olvassa az oldalt
Hirdetés