|
Kérdések és üzenetek a moderátoroknak
|
Témaindító: Csukló, idő: Szept 26, 2010
Témakörök:
|
|
(#34409) Kisfa hozzászólása
|
Válasz •
|
Jún 15, 2014 |
|
Szia Frankye !
Hogy lehet a fotótárban albumborítót választani ?
Üdv.: Zsolt |
(#34413) Frankye válasza Kisfa hozzászólására (#34409)
|
Válasz •
|
Jún 15, 2014 |
|
Az első képet teszi ki "Albumborítónak" (automatikusan) a rendszer, nem választható. |
(#34417) piltdownman hozzászólása
|
Válasz •
|
Jún 15, 2014 |
|
T. Moderátor,
van írott vagy íratlan szabály, hogy az „apró”-ban milyen idő elteltével lehet vagy illik egy hirdetést megismételni?
Előre kösz. a választ.
|
(#34425) Kisfa válasza Frankye hozzászólására (#34413)
|
Válasz •
|
Jún 15, 2014 |
|
Hát ez az.
Ha már feltöltöttem, hogy tudom a sorrendet variálni, vagy az első elé tölteni egy borítót ? |
(#34491) Frankye válasza piltdownman hozzászólására (#34417)
|
Válasz •
|
Jún 16, 2014 |
|
Igazából nincsen. Talán egy hónap után "szívfájdalom nélkül" megismételhető, ha addig nem sikerült üzletet kötni. |
(#34492) Frankye válasza Kisfa hozzászólására (#34425)
|
Válasz •
|
Jún 16, 2014 |
|
Azt hiszem, hogy ha már feltöltötted, akkor nem tudod a sorrendet variálni. Talán törölheted előle a már feltöltötteket. (Tudom, ez nem az "igazi" megoldás, de a semminél jobb... Igaz, hogy csak annál... ) |
(#34542) Kisfa válasza Frankye hozzászólására (#34492)
|
Válasz •
|
Jún 17, 2014 |
|
Köszi !
Azt hiszem akkor már nem cifrázom. |
(#34554) Frankye válasza Kisfa hozzászólására (#34542)
|
Válasz •
|
Jún 17, 2014 |
|
|
(#35649) Váltógyártó hozzászólása
|
Válasz •
|
Júl 17, 2014 |
|
Főhóhérom!
A váltós topicból a #35617-tól kezdve tedd át lécci a hsz.-okat a "terepasztal vezérlés és elektronika" topikba, mert oda tartozik. |
(#35651) Frankye válasza Váltógyártó hozzászólására (#35649)
|
Válasz •
|
Júl 17, 2014 |
|
Uram!
Önnek igaza van. Máris intézkedem.
Szerk.: jelentem tisztelettel: megtörtént. |
(#35656) Váltógyártó válasza Frankye hozzászólására (#35651)
|
Válasz •
|
Júl 17, 2014 |
|
Köszönöm! |
(#35687) Frankye válasza Váltógyártó hozzászólására (#35656)
|
Válasz •
|
Júl 18, 2014 |
|
Én köszönöm a jelzést! |
(#36058) diesel693 hozzászólása
|
Válasz •
|
Júl 29, 2014 |
|
Kedves Frankye!
Kérlek - ha időd engedi -. írd le nekem hogyan kell a Linket létrehozni és miként tudom az 'Idézetet' a hsz.ba behelyezni.
Ill. hol tudom ezt megnézni.
Üdv. |
(#36067) Frankye válasza diesel693 hozzászólására (#36058)
|
Válasz •
|
Júl 29, 2014 |
|
Mi sem egyszerűbb ennél! (El is kezdtem írni, de azután - sajnos - nem tudtam befejezni, így most írom le.)
Link beszúrása:
- A hozzászólás-író ablakban, amikor a link helyére érsz, rákattintasz az "URL+Név" gombra.
- A feljövő kisablakban először beírod/beilleszted a link webcímét. (Itt figyelj, mert eleve ott szerepel a "http://" rész, tehát vagy e nélkül kell beírni a címet, vagy ezt felül kell írni! Ellenkező esetben fals lesz a link, a böngészők nem fogják tudni értelmezni.)
- Rákattintasz az OK-ra
- A feljövő kisablakban beírod a képernyőkön megjelenítendő szöveget. (Ha semmit nem írsz be, akkor a "Bővebben: Link" szöveg jelenik majd meg.)
- Ismét rákattintasz az OK-ra.
- Csodálkozol, hogy milyen ügyes vagy.
Idézet beszúrása:
- Az idézni kívánt szöveget kijelölöd a hozzászólásban
- Kimásolod a CTRL+C-vel
- Rákattintasz a hozzászólás író ablakban az "Idézet" gombra
- Ekkor a fórum-motor beszúr két, ún. "tag"-et, a kapcsos zárójelek közé írt [ quote ] és [ /quote ] szövegűt.
- A kettő közés (a záró, azaz: "]" és a nyitó, azaz: "[" közé kattintasz
- A CTRL+V-vel beilleszted a kimásolt szöveget
- Csodálkozol, hogy milyen ügyes vagy.
Ha netán továbbra sem menne valamelyik funkció használata, szólj, szívesen segítek. |
(#36084) diesel693 hozzászólása
|
Válasz •
|
Júl 29, 2014 |
|
Kedves Frankye!
Kérlek töröld az utólsó hat hsz.-omat.
Köszi. |
(#36102) Frankye válasza diesel693 hozzászólására (#36084)
|
Válasz •
|
Júl 30, 2014 |
|
Rendben. Törölve. |
(#36115) diesel693 válasza Frankye hozzászólására (#36102)
|
Válasz •
|
Júl 30, 2014 |
|
Az idézni kivánt szöveget itt hogyan kell kijelölni?
(A Fórum indexben tudom.) |
(#36116) Frankye válasza diesel693 hozzászólására (#36115)
|
Válasz •
|
Júl 30, 2014 |
|
Ahol most olvasod a különböző hozzászólásokat, ott simán, egérrel, ki tudod jelölni, és másolás/beillesztéssel tudod a saját hozzászólásodba illeszteni.
(Lásd az alábbi képet.)
Tehát kijelölöd, CTRL+C, itt, a hozzászólás író ablakon az "Idézet", majd a két "tag" közé a kurzor, és CTRL+V.
Idézet: „hozzászólás-író ablakban, amikor a link helyére” |
|
(#36118) diesel693 válasza Frankye hozzászólására (#36116)
|
Válasz •
|
Júl 30, 2014 |
|
Idézet: „Ahol most olvasod a különböző hozzászólásokat,” |
(#36121) sunocske válasza Frankye hozzászólására (#36119)
|
Válasz •
|
Júl 30, 2014 |
|
Idézet: „És a legjobb, hogy bármit szabadon beleírhatsz, nem muszáj már létező szövegnek lennie! ” |
(#36127) Frankye válasza sunocske hozzászólására (#36121)
|
Válasz •
|
Júl 31, 2014 |
|
Ez pontosan így van, bár értelme nem sok van neki... |
(#36269) BR95 hozzászólása
|
Válasz •
|
Aug 4, 2014 |
|
Kedves Frankye!
Megnéznéd a Fotótárat? A berakott hosszú fájlnevek széttolják az oldalt.
Köszönöm! |
(#36313) Frankye válasza BR95 hozzászólására (#36269)
|
Válasz •
|
Aug 5, 2014 |
|
Megnéztem, de elsőre nem találtam meg, kinél. Írd meg légy szíves! Köszönöm. |
(#36318) BR95 válasza Frankye hozzászólására (#36313)
|
Válasz •
|
Aug 5, 2014 |
|
zsolt0620 eladó mappája:
image-c4418ef58cbac9837972d3eabdb8b9527878f83954768a03192bb39d80865521-V.jpg
Album: eladó
Készítette: zsolt0620 |
(#36425) Frankye moderátori
válasza BR95 hozzászólására (#36318)
|
Válasz •
|
Aug 10, 2014 |
|
Köszönöm. Elvileg sikerült törölnöm a képtárat. |
(#36623) Váltógyártó hozzászólása
|
Válasz •
|
Aug 17, 2014 |
|
Szia Frankye!
A 36615-ös hsz.-ben javíts ki lécci 2 hibát. Az egyik a "tesz kocsi" tesztkocsi akart lenni, a másik, hogy az utolsó mondatot kis betűvel kezdtem!
Köszi! |
(#36631) Frankye válasza Váltógyártó hozzászólására (#36623)
|
Válasz •
|
Aug 17, 2014 |
|
Köszönöm, kijavítottam. A "műxik"-et is javítottam "működik"-re... |
(#36632) Váltógyártó válasza Frankye hozzászólására (#36631)
|
Válasz •
|
Aug 17, 2014 |
|
Köszönöm!
Idézet: „A "műxik"-et is javítottam "működik"-re...”
Kár! Az első kettő nyelvtani hiba volt, ez utóbbi azonban a nyelvújítás része! |
(#36659) Frankye válasza Váltógyártó hozzászólására (#36632)
|
Válasz •
|
Aug 18, 2014 |
|
Aha, nyelvújítás... Persze! (Úúúúúúútálom az MSN szlenget!) |
(#36660) csíkosháTTú válasza Frankye hozzászólására (#36659)
|
Válasz •
|
Aug 18, 2014 |
|
Rosszuk gépelte a kolléga. Nyilván nyelvbutításra gondolt... |
(#36666) Váltógyártó válasza Frankye hozzászólására (#36659)
|
Válasz •
|
Aug 18, 2014 |
|
|
(#36692) Frankye válasza Váltógyártó hozzászólására (#36666)
|
Válasz •
|
Aug 19, 2014 |
|
|
(#36693) Frankye válasza csíkosháTTú hozzászólására (#36660)
|
Válasz •
|
Aug 19, 2014 |
|
Inkább.... |
(#36759) etwg válasza piltdownman hozzászólására (#36755)
|
Válasz •
|
Aug 21, 2014 |
|
Probáld meg, legfeljebb majd Frankye kigyomlál minket onnan is...
|
(#36760) FriTTz válasza etwg hozzászólására (#36759)
|
Válasz •
|
Aug 21, 2014 |
|
Renitens elemek! |
(#36769) Frankye válasza piltdownman hozzászólására (#36755)
|
Válasz •
|
Aug 22, 2014 |
|
Idézet: „Tiszteletben tartva...”
Ezt köszönöm.
Semmi akadálya, hogy mindenki elmondja a véleményét, de nem szeretném, ha veszekedésbe, parttalan vitába torkollna a dolog. Ha e felé megy a beszélgetés, akkor "kegyetlenül közbe fogok lépni". |
(#36804) Váltógyártó hozzászólása
|
Válasz •
|
Aug 23, 2014 |
|
Frankye!
A terepépítés topicból töröld a négy váltós hozzászólást lécci! Véletlenül oda raktam először. |
(#36818) Frankye válasza Váltógyártó hozzászólására (#36804)
|
Válasz •
|
Aug 24, 2014 |
|
OK, intézem, és köszönöm, hogy szóltál. |
(#36937) Váltógyártó hozzászólása
|
Válasz •
|
Aug 28, 2014 |
|
Frankye!
Innentől (#36897) tedd át a váltósból az OFF Topicba lécci!
Kösz! |
(#36963) Váltógyártó válasza Váltógyártó hozzászólására (#36937)
|
Válasz •
|
Aug 29, 2014 |
|
#36929-ig... |
(#36969) Frankye moderátori
válasza Váltógyártó hozzászólására (#36963)
|
Válasz •
|
Aug 30, 2014 |
|
Megtörtént. Köszönöm a jelzést. |
(#36970) Váltógyártó válasza Frankye hozzászólására (#36969)
|
Válasz •
|
Aug 30, 2014 |
|
|
(#37471) zsolesz74 hozzászólása
|
Válasz •
|
Szept 13, 2014 |
|
Szia Frankye!
Ide írom, mert igazából értetlenül állok a legutóbbi törléseid előtt. Az nyilvánvaló, hogy olyan területre léptem, ahol valamiféle érdeksérelem miatt te a moderátorok minden eszközével fellépsz ellenem. Nem vagyok sértődős és megalkuvó sem, tehát tudomásul veszem a döntésed.
A kérdés számomra azért merült fel, mert többször az elmúlt hónapokban több hirdetővel, úgymint Slogan, Csíkos, stb... valahogy másként mért a patikamérleged.
Ezeknek az uraknak a megszólásai után veszem a bátorságot, hogy egyenlő mércével mérve, megírjam a saját álláspontom, feltegyem, hogy nem egyoldalú a piac, és nem csak a fent nevezett urak termékei léteznek. Ezért kapom a megszólítást, hogy az apróba menjek! Akkor menjen mindenki más is!
Azzal is tisztában vagyok, hogy a tulajdonos is rendelkezik érdekeltséggel a vasúti elektronikák piacán, bár idén májusig a magyar vásárlóközönségnek nem volt érdekelt árusítani, igaz, ezen a stratégián változtatott.
Az sem világos, hogy a nyáron egy durva üzenetváltás után nekem kellett moderációt kérni egy fórumozó ellen, aki lehülyézett, és megfenyegetett! Hozzáteszem, szakmai hibáját javította ki a módosításra rendelekzésre álló időn belül, miután kijavítottam. Majd én vagyok a bunkó, mert felhívom a figyelmet a hibára! Ő meg egyszerűen egy csaló, ezzel az erővel.
Ezért más helyeken már kizárták volna. Itt nem történt meg, a miértje viszont nem érdekelt!
Köszönöm szépen a kiemelt figyelmet, a továbbiakban is maradok őszinte híved. És továbbra is maradok a fősodorban, amennyiben a topikok üzleti térré válnak, úgy hasonlóképpen cselekszem, mint a tűrt "árusok". |
(#37487) Frankye válasza zsolesz74 hozzászólására (#37471)
|
Válasz •
|
Szept 14, 2014 |
|
Kedves zsolesz74!
Előre kell bocsátanom, hogy az oldal tulajdonosával semmiféle üzleti kapcsolatban nem vagyok. A moderálást az Ő kérésére, ingyen és bérmentve, mindenféle anyagi vagy egyéb ellenszolgáltatás nélkül végzem. Ezt csak azért írom, hogy tiszta legyen mindenki számára, hogy semmilyen anyagi érdekem nem fűződik az oldalon folyó bármilyen kereskedelmi tevékenységhez, legyen az akár az Apróhirdetésben, akár a hirdetési rovatban, akár a fórumban történjék.
Az oldal Használati feltételeiből idézek:
"Az oldalon minden nemű reklámozás ... tiltott. " "A felhasználó elfogadja, hogy a Hobbivasút.hu szolgáltatásait semmilyen formában nem használja hirdetésre, reklámozásra, vagy konkrét termékek, szolgáltatások üzleti célból történő népszerűsítésére..."
Egy korábbi megegyezés alapján abban maradtunk az akkor már itt lévő felhasználókkal, hogy a TT Klubtopicban megengedett az "üzletelés", olyan formában, hogy az:
a. nem "kereskedelmi mennyiségű"
b. ár nélküli
Bizonyára nem olvastad az erre vonatkozó beszélgetést, ezért nem is rólak meg érte, de az minden bizonnyal feltűnt már Neked is, hogy minden, kereskedelmi tevékenységet - bárki is tegye azt fel a fórumba - "átirányítok" az Apróhirdetési rovatba.
Nyilván magam sem vagyok tökéletes, és előfordulhat, hogy külső szemlélő számára tűnhet úgy, hogy "nem egyforma mértékkel mérek" az egyes felhasználók között, de hidd el, ha így történne is, az egészen biztosan szándékomon kívül történt. Számomra valamennyi fórumozó ugyan olyan, semmilyen különbséget nem teszek egyik kárára vagy hasznára sem, különösen nem szándékosan. Ha úgy érzed, hogy Veled szemben esetleg mégis másként jártam el, mint másokkal, javaslom, fordulj az oldal üzemeltetőjéhez. Természetesen, ha Ő úgy dönt, hogy moderátori tevékenységem sértette egy vagy akár több tag jogait, esetleg az oldal érdekeit, úgy azt is tudomásul veszem, és a továbbiakban beszüntetem a moderátori tevékenységemet, de amíg Ő másként nem dönt, addig én a Szabályzat XV. pontjában foglaltakhoz tartom magam. (Különös tekintettel az utolsó mondatára.)
Minthogy magam is dolgozom, és néha - bár hihetetlennek tűnhet - olykor szükségem van pihenésre, én sem vagyok napi 24 órában, heti hét napban jelen az oldalon. Ebből következően én sem tudok minden egyes hozzászólást azonnal elolvasni, így előfordul, hogy egy-egy hozzászólás durvább hangneme, tartalmi hiányossága, stb. nem azonnal jut el hozzám. Éppen ez okból került a fórumban bevezetésre a "Moderációt kérek!" funkció. Tehát a miatt, hogy Neked kellett moderációt kérned egy Veled szemben ellenségesnek tartott fórumozóval szemben, ne engem tégy felelőssé! Az azonban sokat mond, hogy a fórumnak eddig több száz felhasználója van, mégis csak igen kis számú azoknak a fórum-tagoknak az aránya, akik rendszeresen munkát adnak a moderátornak, azaz nekem. (Mint azt nyilván Te is észrevetted, az oldalon az egyedüli moderátor szerény személyem.)
Megérlek tehát, hogy Te is tartsd Magad a szabályokhoz, legyenek azok írottak avagy íratlanok, segítsd a munkámat azzal, hogy ha szabálytalanságot észlelsz, azt jelezd felém.
Szíves megértésedet és segítségedet előre is köszönöm. |
(#37493) zsolesz74 válasza Frankye hozzászólására (#37487)
|
Válasz •
|
Szept 14, 2014 |
|
Köszönöm szépen a tájékoztatásod. Természetesen így fogok eljárni. További jó munkát kívánok!
Nincs okom a tulajdonoshoz fordulni, ezt veled szerettem volna megbeszélni. Most úgy gondolom, hogy mindent sikerült tisztázni!
|
(#37497) Frankye válasza zsolesz74 hozzászólására (#37493)
|
Válasz •
|
Szept 14, 2014 |
|
Ennek kimondottan örülök. (Mármint hogy úgy érzed, tisztáztuk a kérdést.) Köszönöm. |
(#38360) BR95 hozzászólása
|
Válasz •
|
Okt 16, 2014 |
|
Kedves Frankye!
Kérem hosszú fájlnév miatt moderálni SzerNoh (#38359) hozzászólását a Csordakút és környéke témában!
Köszönöm:
Józsi |
|
|
2024. Nov, 25. Hé 21:39:54 |
|
Jelenleg 15 fő olvassa az oldalt |
|
|