Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Fórum » TT klubtopic
TT klubtopic
Témaindító: sunocske, idő: Okt 1, 2012
Témakörök:

Lapozás       109/436    
(#20062) zsolesz74 válasza FriTTz hozzászólására (#20047) Válasz Júl 30, 2013
Szia FriTTz,
persze felveszem a tied is! Elérhetőséget és mennyiséget küldd el, aztán csörgök, ha ott járok!
(#20063) csíkosháTTú válasza jagdheTTzer hozzászólására (#20052) Válasz Júl 30, 2013
friTTz kolléga is kerületi, az én irányító számom 1181 (szóval, akkor még nem nézted meg a honlapomat? ), masttertape a szomszédos kerületben van, meg még egy jó páran innen...
(#20064) etwg válasza wolfchild hozzászólására (#20059) Válasz Júl 30, 2013
Az enyémen van és semmi bajom nincs vele, söt megállit pontosan ott, ahol kell ( kitérök stb. ) mert azokat nem illdomos igy beszorni ( mert ritkán élik tul).
(#20066) zsolesz74 válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20063) Válasz Júl 30, 2013
Igen, ezt néztem én is, hogy erzsébet és lőrinc nagy vasútmodellező gyűjtőhely!
(#20067) wolfchild válasza etwg hozzászólására (#20064) Válasz Júl 30, 2013
Akkor viszont hozd el a tiedet is, és megszakérti majd a Mr. FriTTz által alapított "Vasúti Modellező Kutató és Fejlesztő Mérnöki Iroda" (Röviden VMKFMI), hogy merre fejlesszük tovább a terméket!
(#20068) jagdheTTzer válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20063) Válasz Júl 30, 2013
Azt tudtam, hogy te itt vagy a kerületben, már többször terveztem, hogy elmegyek.
Egy BTTB-s Nohabot kellene megnézni,
mert 20 évig nem ment és most akadozik az áramfelvétele. Úgyhogy rövidesen tiszteletemet teszem nálad.
(#20069) csíkosháTTú válasza zsolesz74 hozzászólására (#20066) Válasz Júl 30, 2013
Vedd hozzá még Kispestet is, K.R. is a közelben van, ontopic méretben kevés nagyobb gyűjtemény van idehaza.
(#20070) csíkosháTTú válasza jagdheTTzer hozzászólására (#20068) Válasz Júl 30, 2013
OK, gyere!
A héten vagyok nonstop, és elvileg a jövőhéten is, a szerdát kivéve.
(#20071) jagdheTTzer válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20070) Válasz Júl 30, 2013
Megpróbálok pénteken eljutni. Sacc/kb. 11:00 és 14: 00 óra között
Ha úgy rendben lenne?
(#20072) csíkosháTTú válasza jagdheTTzer hozzászólására (#20071) Válasz Júl 30, 2013
Rendben!
(#20073) róbertke válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20070) Válasz Júl 30, 2013
Kedd, akkor Belgium. Na de mi lesz szerdán???
Amúgy én is a szomszéd kerületben lakom....
(#20074) DinoTT válasza zsolesz74 hozzászólására (#20044) Válasz Júl 30, 2013
Szia!

Küldtem emailt a plexi igénylésemről. Remélem még teljesíthető.
(#20075) csíkosháTTú válasza róbertke hozzászólására (#20073) Válasz Júl 30, 2013
Österreich
(#20077) róbertke válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20075) Válasz Júl 30, 2013
Sejtettem .....
(#20078) zsolesz74 válasza DinoTT hozzászólására (#20074) Válasz Júl 31, 2013
Írtam neked választ, csak itt vártam a hobbivasút üzenetek között és most láttam, hogy emailt írtál.
Hozom a tiedet is!
(#20080) csíkosháTTú válasza zsolesz74 hozzászólására (#20078) Válasz Júl 31, 2013
Kicsit OFF:

Ezt bírom, de nagyon ebben a közösségben. A segítést, ilyen apró kis dolgokban is.

"What a wonderful life"
(#20081) FriTTz válasza zsolesz74 hozzászólására (#20066) Válasz Júl 31, 2013
Kedvező a kerület mikroklímája.
(#20083) sunocske válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20069) Válasz Júl 31, 2013
Sőt, Szergej001 is kispesti
(#20084) help-ez válasza sunocske hozzászólására (#20083) Válasz Júl 31, 2013
Ha már ilyen ismerkedős est volt,akkor az Én irányítószámom is 1181,Sőt Dénesé is csak 1-2 számmal több.

L.
(#20085) masTTertape válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20069) Válasz Júl 31, 2013
Azért erősen foszladozik már az a gyűjtemény, átrendeződik több kisebb gyűjtőhöz, de azért még van min átgázolni a hobbiszobájában.
(#20086) masTTertape válasza jagdheTTzer hozzászólására (#20068) Válasz Júl 31, 2013
BTTB Nohab alkatrészek érkeztek.
(#20088) wolfchild hozzászólása Válasz Júl 31, 2013
Jut eszembe!

Van egy dán festéses Nohabom, szívesen elcserélném valamire, egész jó állapotban van, de ő a második Nohabom, és mivel a kötelező egy Nohab / háztartás megvan, így inkább más típusra cserélném.

Konkrét elképzelés nincs, nem célirányosan gyűjtögetek, hanem kényszeresen, tehát ha valami megtetszik akkor kell.

(#20089) Gashpy válasza help-ez hozzászólására (#20084) Válasz Júl 31, 2013
Ha már a déli végek...
"Csepel sziget über alles" (Zorall)
(#20094) masTTertape hozzászólása Válasz Júl 31, 2013
Korábban már többször esett róla szó, hogy a Roco Szergejek milyen túlkenési problémákkal küszködnek.
A minap a műhelyembe került három, tökéletesen egyforma, azonos évjáratú M62-es bevizsgálásra és a három mozdony közül egyben a képen látható túlkenést találtam, egy másikban ennek a zsírmennyiségnek a fele volt szétcsapva a motortérben, egyedül a harmadik volt ideális módon megkenve.
Szerencsére a zsír nem jutott be a motor kommutátorához és a tengelycsonkokhoz, de ez a mennyiség egy tartósabb járatás után lazán beolvadhat oda is, ahova nem kéne. Majd aztán megszilárdulva előhozhatja az ismert lassulós, gyorsulós, füstjeles járásmódot.
Megfelelő eszközzel a szétcsapott zsír kiszedhető, a betét fala zsírtalanítható és még így is bőséges kenőanyag marad az eredetileg kiszemelt területeken, a kardánfészkekben és a schaft-on.

Javaslom, hogy aki ilyen modellt birtokol, vagy nézze át maga, vagy juttassa el valamelyik szakszervízbe (természetesen dél-Pesten... )

roco_szergej...jpg

roco_szergej...jpg

(#20096) csíkosháTTú válasza masTTertape hozzászólására (#20094) Válasz Júl 31, 2013
Na, ja!
Azoknak egy tipp, akik Lenz ABC fékezéssel használnák:

ROCO M62 ABC fékezés

Ugyanis a panelen nagyon ügyetlenül van kialakítva a világítás bekötése DCC üzemben. Bekapcsolt világítás esetében még a Lenz dekóderek sem veszik észre átalakítás nélkül az aktív ABC szakaszt...
(#20101) jagdheTTzer hozzászólása Válasz Júl 31, 2013
Valakinek van ROCO 35004-es digitális készlete?
Alapjában véve a ROCO Multimaus rendszere milyen?
Mit tud irányítani? Konkrétabban hány mozdonyt lehet vele kezelni, illetve váltókat lehet vele állítani? A Multimaus
rendszer összességében jó? Gondoltam jó lenne a készlet,
ebből elvileg lehetne magyar M62-t csinálni. Ha nem jól gondolom,javítsatok ki.
(#20102) jagdheTTzer hozzászólása Válasz Júl 31, 2013
Lehet, hogy ezt inkább a DCC topikba kellett volna
berakni, de lehet, hogy itt nem lesz gond belőle.
Ha igen, akkor bocsi.
(#20103) csíkosháTTú válasza jagdheTTzer hozzászólására (#20101) Válasz Júl 31, 2013
A vonat jó, sín nincs benne, a vezérlés tápegysége egy kalap sz... izé selejt, az mindenképpen cserélni kell. A MultiMaus képességei korlátozottak, nehézkes vele menet közben egy másik mozdonyra átállni, és el is felejti, hogy hol hagyta a másikat. A ROCO új, Zimo eredetű dekódereinek egyes értékeit nem is tudod vele programozni, mert addig nem lát, és csak 64 címet tud felvenni összesen. Hosszú távon zsákutca, ma már korszerűtlen, hiába olcsó.
(#20105) wolfchild válasza jagdheTTzer hozzászólására (#20102) Válasz Júl 31, 2013
Szia!

Hamarosan összeszedem a gondolataimat a Multimaus-al kapcsolatban és cikk formájában meg fog jelenni az oldalamon, de addig egy kis türelmet még kérnék.

Egy biztos, hogy a Multimaus és az alap Roco rendszer, nagy vihart fog kavani ezen a topikon, mivel mindenkinek van elképzelése róla, meg másról is, így pro és kontra lesz minden.

Részemről Maus párti vagyok, de ha egy tanácsot elöljáróba elfogadsz. Nem biztos, hogy egyből rohannék a Roco készletet megvenni. Javasolnék inkább egy natúr Multimaus készletet és egy külön dekódert.

A börze topikon mindig van eladó 17-19e között, ha Csíkos mestertől veszel egy Tran dekóder-t, akkor az is megvan 8e-ből. Beleszereled egy BTTB-s mozdonyba és mehet a móka.

Minden egyéb infó kicsit később a cikkben.
(#20106) csíkosháTTú válasza wolfchild hozzászólására (#20105) Válasz Júl 31, 2013
Na ez jó lesz!
(#20107) jagdheTTzer válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20103) Válasz Júl 31, 2013
A tápegységről tudtam, hogy gyenge, cserélni kell. De a többiről nem hallottam. Akkor másik ROCO mozdonyt kell nézni, aztán dekóder bele. Elraktároztam az infót, köszi.
(#20108) jagdheTTzer válasza wolfchild hozzászólására (#20105) Válasz Júl 31, 2013
Köszi neked is, várom a cikket. Akkor a ROCO készletvásárlás terv törölve. Majd nézegetem és külön-külön beszerzéseken jár az agyam.
(#20110) masTTertape válasza jagdheTTzer hozzászólására (#20101) Válasz Júl 31, 2013
Ha már vélemények.
Egy-két mozdonyig szerintem tök mindegy, hogy mennyire ócska a tápja. Extra funkcióknál, váltók vezérlésénél viszont lehasal. Mindenképp stabtáp csere kell.

A mozdonyok közti váltás kuka, minimális a grafikus információ, és hogy mennyire nem lehet vele programozni, no az már egy kisiskolást is felháborít. Pláne, hogy régebbi mozdonyoknál olyan címekhez kell hozzányúlni, amit erről nem nagyon lehet elérni. Így minden mozdonybeállítással szakszervizbe kell szaladgálni. Ha itt laksz dél-Pesten, akkor ez nem gond.

Magyar mozdonyt faraghatsz a készletesből, de készülj fel a tetőváltozatra is.

Szerintem érdemes egy kicsit többet költeni a digit alaprendszerre, hogy hosszabb távon gondozásmentes legyen. Pl. nekem itt van egy Trix Mobile Station, amivel semmi gondom nincs, eltekintve attól, hogy egyszer elsült egy rossz dekóder miatt. De Csíkos megszakértette. Viszont ezzel lehet programozni, érthetően kiolvasni, de nem kezel váltókat.
(#20114) wolfchild válasza masTTertape hozzászólására (#20110) Válasz Júl 31, 2013
Tényleg nem azért, hogy kötözködjek, de 2012 Október 25.-én ezt írtad. (Téma: alap digi kezdés.)

Idézet:
„Hát kezdd ott, hogy a startos mozdonyt elirányítod a kukába.
Válassz egy jobb, lehetőleg korszerűbb modellt a digitalizáláshoz!
Netán keress egy olcsóbb digi szettet!
Aztán eldöntheted, hogy valóban pc alapú rendszert szeretnél-e, vagy lehet a szetthez adott vezérlő is a kiindulási pont. 4-8 mozdony esetében szerintem bölcsebb és gazdaságosabb döntés lenne.
Ha van egy jó analóg mozdonyod (szerintem van már ), akkor keríts abba egy alap dekódert, kb 5-7 ezer ft-ért, majd vegyél egy Roco Multimaus szettet kb. 18 ezerért és máris tied a digitális öröm.”

...

Idézet:
„Namost szegénynek lenyomtad a torkán a vadgesztenyét, szúrós burokkal együtt.
Szerintem ahhoz, hogy egyáltalán megízlelje a digit rendszert, bőven elég egy alap roco vezérlés, egy bármilyen, olcsó dekóderrel szerelt mozdonnyal. Ha már érzi a további lehetőségek igényét, akkor léphet az összetettebb DCC irányába.
Ez az én véleményem.”
(#20115) wolfchild hozzászólása Válasz Júl 31, 2013
Persze tudom, hogy a Multimaus itt olaj a tűzre...
(#20117) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20114) Válasz Júl 31, 2013
Most az elmúlt pár napban valahogy minden mondatomba belekötsz, akár a fb-on, akár levélben, akár itt a fórumon. Hiába rakod, vagy nem rakod oda az emotikont.
Most lett elegem ebből!
Éppen egy fél órával ezelőtt éppen azzal a kollégával beszélgettünk, aki éppen tőled jött és hozta a plexit. (köszönöm!) Hogy vannak itt néhányan a nagyon régi hozzászólók között is, akik nem mindig következetesek a hozzászólásaikat illetően, és akár merőben mást állítanak hónapokkal később, mint azelőtt.
Lehet ezeken a példákon, idézeteket berakva rugózni, de szerintem gusztustalan, nem ebbe a közegbe való és egyenesen visszataszító.
Nagyon jópofának tűnik a háttérből néha előkerülve, időnként újra és újra feltalálva a spanyolviaszt, okosakat beböffenteni úgy, hogy képtelen vagy a sorok közt, vagy azokon olvasni és a leírt szöveget értelmezni. Apple gép ide, vagy oda...
Ha elolvasod a témában legfrissebb véleményemet, akkor azt írtam, hogy pár mozdonyig tök mindegy, hogy a Roco központot választja-e. Függetlenül attól, hogy Csíkos már kapásból elássa cuccot, mert tényleg bizonytalan a tápja.
De mivel a kérdező eleve már az alapfunkcióknál többre utaló kérdést és lehetőséget fogalmazott meg a hozzászólásában, így hamar átjött, hogy egy kicsit már tájékozódott a témában, ergo vannak preferenciái. Nos az ilyen esetekben már egy kategóriával feljebbről érdemes nekikezdeni az együtt gondolkodásnak.
És azt az apró tényt se hagyd figyelmen kívül, hogy ha az ember valamivel foglalkozik, akkor óhatatlanul fejlődik is a témában, ergo változhat a véleménye, mert mondjuk megtapasztalta annak alapjait. Rég rossz lenne, ha műszaki kérdésekben majd' egy évvel ezelőtti állásponton kellene maradnom.
Bocs, ha akkor, vagy most észosztásnak tűnt a hozzászólásom, de én már csak ilyen vagyok. Felvállalom és aki ismer, az tudja hogy ilyen vagyok és nem dörgöli a pofámba a 10 hónappal ezelőtt mondottakat.
A kulturált vitának is vannak határai. Ha nem ***tál volna már két napja, akkor erre most nem ugrok, de így most elég messzire elrúgtad a pöttyöst nálam!
És az ilyen ***ok miatt megy el a kedvem az egésztől és döntök úgy, hogy itt a vége, többet nem kívánok erre a fórumra írni.
Most majdnem írtam egy nagyon csúnyát, de inkább csak annyit, hogy: kösz

Értem és elfogadom a felháborodásod, de kerüljük a vulgáris szavakat, ha kérhetem!
Köszönöm: Frankye
(#20119) HOTotya válasza masTTertape hozzászólására (#20094) Válasz Júl 31, 2013
Egyet értek veled(és Csíkossal)a kenési "problémával" Uraim!!! Mindenkit kérek én is,hogy NE kenje csurig a mozdonyt,mert akkor így fog kinézni!!! Sajnos hozzám is ilyen teli nyomott zsírral érkezett szegény mozdony!!! Nem is volt jó a futása,mivel még a kerekeken is "csöpögött" a trutyi!!Megszabadulni nehezebb,mint telenyomni!!!!

20130731_170...jpg

20130731_170...jpg

20130731_170...jpg

(#20120) etwg válasza HOTotya hozzászólására (#20119) Válasz Júl 31, 2013
Söt én amondo vagyok, hogy egy mai modern mozdonyt egyáltalán nem kell kenni!
Kenésre kizárolag ilyen esetekben lehet szükség:

Fém csapágyok, kizárva a motorok szinterbronz csapágyait
Fém fogaskerekek, de csak akkor, ha mind a két érintkezö kerék fém.
Kardán, ha fém a persely meg a golyo ( csapok) is.
Mozdonyok csatlocsapágyai, ha mind a két anyag fém.
A keresztfej, amennyiben fémböl van és fém vezetéken( -keken) csuszik.

Ne ringatassuk el magunkat a nagyok marketingjával, akik ilyen meg olyan olajokat meg zsirokat ajánlanak. A ma modern müanyag fogaskerek önkenö anyagokbol készülnek ( Delrin stb.), és teljesen felesleges öket kenni.

( minap szedtem szét egy tachométert egy autobuszbol, több mint 600000 km futott, a tacho belül teljesen száraz volt, kenöanyagnak nyoma sem volt, kinyitva ugy nézett ki mintha tegnap hagyta volna ott a gyártoszalagot!)

(#20122) csíkosháTTú válasza wolfchild hozzászólására (#20115) Válasz Júl 31, 2013
Bizonyos követelményekig a ROCO MultiMaus akár jó is lehet. Csak az a baj vele, hogy nagyon sokan Ferrarit akarnak faragni egy Golf II-ből, és aztán erősen csodálkoznak, hogy nem azt hozza, amit várnak tőle.

A ROCO MultiMaus egy belépőszintű, ides-tova 10 éve tervezett, erősen korlátozott képességű DCC vezérlő, pár alapvető konstrukciós hibával, a legnagyobb baja a tápja. Gyári állapotban ontopic modellekhez nem is felel meg, pl. a Tillig le is írja használatijában, hogy az ilyen túlfesz hibák okozta károk nem tartoznak garancia hatálya alá. (A Z21 sem jó a gyári táppal H0-nál kisebb méretű vasutakhoz, még a H0e-sem, lásd a szösszenetemet a DCC profi topicban róla). Ez van. Olcsó, ez előny, de pl. Zimo, vagy a nemsokára megjelenő Tran SL52 hangdekóder képességei már nem kihasználhatók vele, mert CV250 érték felett nem lehet vele programozni. Ja, és csak akkor olcsó, ha van odahaza elfekvőben egy 16V/3A-es laptop töltőnk hozzá. Ha nincs, akkor eleve 6500Ft a műhelyben egy ilyen hozzá, a Mediamarktban megy egy tízezres.

Ez van... Ezt a cuccot nem nagy asztalokhoz tervezték, hanem arra, hogy a kibővített H0 startszetten rohangáljon vele max két vonat.
(#20123) csíkosháTTú válasza HOTotya hozzászólására (#20119) Válasz Júl 31, 2013
Örülj, hogy csak ilyen!

A múlt héten adtam vissza a tulajnak egy étolajjal megkent, majd évekig úgy hagyott BTTB BR56-ost. Majdnem egy egész flakon foltbenzin ráment...
(#20124) HOTotya válasza etwg hozzászólására (#20120) Válasz Júl 31, 2013
Így van tökéletesen igazad van!!!! Nem értem,miért kell telenyomni Attól még nem fog jobban menni SŐT pont a menettulajdonságuk lesz rosszabb!! Szegény mozdony alig tud áramot szedni,mivel a "ragacs" nem engedi és csodálkozik,hogy nem fut szépen Pontosabban főleg,ha járatják a mozdonyt,mert akkor "csapja" ki a trutyit...
(#20125) csíkosháTTú válasza masTTertape hozzászólására (#20117) Válasz Júl 31, 2013
De nagyon érzékenynek teTTszik lenni az utóbbi időben...
(#20126) HOTotya válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20123) Válasz Júl 31, 2013
Ja igen azt láttam pont amikor nálad voltam.. Az sem volt semmi..... Szerintem az egész mozdonyt bele kellett volna tenned a foltbenzinbe .....
(#20136) Zsolt76 hozzászólása Válasz Júl 31, 2013
Látatlanban is köszönöm a plexiket és külön kiemelten köszönöm zsolesz74 -nek a rugalmasságot a fuvarral, amiért házhoz hozta az árut!
Ma volt egy másik Börzés bizniszem is, szintén rugalmas, korrekt, becsületes hobbitárssal.
Jó a közösség, örülök, hogy az évek alatt csak pozitív emberi tapasztalatok értek ebben a hobbiban!
masTTertape-val is jó beszélgetéseim voltak, és a kiállításokon, Láng börzéken is sok pozitív élményem volt idáig. Köszönöm!
(#20139) FriTTz válasza etwg hozzászólására (#20120) Válasz Júl 31, 2013
Az nem tachográf?
Én így ismerem!
(#20141) wolfchild válasza masTTertape hozzászólására (#20117) Válasz Júl 31, 2013
Gábor!

Hidd el nekem, hogy sem megbántani, se a lelkedbe taposni nem szeretnék.

Igazad van, az elmúlt pár napban ugrattalak a helyesírásos történettel (szerintem vicces volt), de nem jött le nekem eddig, hogy ez szerinted nem poén. Sajnálom, itt mindenki előtt elnézést kérek Tőled, mert nem volt szándékomban megbántani.

(Gyorsan hozzáteszem, hogy ha bárki más úgy érzi, hogy vele kapcsolatban túllőttem a célon, az szintén nem szándékos volt, és egyben őt is megkövetem.)

Amit viszont a mulitimaus témát illeti, csak jagdheTTzer kollégának próbáltam szemléltetni, hogy ez a téma itt rengeteg pro és kontra érv fog elhangzani, és igen kiemeltelek Téged, de nem hinném, hogy ezt úgy tettem, mint elrettentő példát.

Példálózni meg azért Veled és Csíkos mesterrel példálóztam (a megemlített dekóderrel kapcsolatban) mert kettőtöktől kaptam rengeteg segítséget a modellvasutas újrakezdésemhez, és pont ti voltatok azok, akikhez a leghülyébb kérdésekkel is fordulhattam, nem elhajtottatok és lehülyéztetek, hanem elmagyaráztátok, hogy merre hány méter a dolog.

Gondolom ebből egyenesen következik, hogy mind szakmai mind emberi szinten sokra becsüllek titeket (és még pár ismeretlen ismerőst), így eszem ágában sincs, az oldalvonalról bármilyen bekiabálással semmi olyat tenni ami akármilyen szinten, de ellenetek irányul.

Még egyszer megkövetlek, hamut szórok a fejemre, megpróbálok a jövőben úgy nyilatkozni, hogy az ne sértsen senkit semmilyen voltában.

Üdv.: Wolfch!ld

U.i.: A ***-ed érthető, és egyben jogos mivel bár én nem éreztem, de elrúgtam a pöttyöst.

U.i.2.: Még mielőtt flame lesz ebből, ha valaki úgy gondolja, hogy akkor ez most nyalizás Gábornak és Istvánnak, akkor téved.
Nem állok senki oldalán, de azt látom, hogy ők sokat tesznek azért hogy ez a közösség, közösség maradjon.
(#20142) jagdheTTzer válasza masTTertape hozzászólására (#20117) Válasz Júl 31, 2013
Kicsit kellemetlenűl érzem magam,mondhatnám lelkiismeret furdalásom van, mert csak az én hozzászólásomra indult el a vita.
Új vagyok itt is és a modellezésben is, de masttertape jól gondolta, hogy a témában sokat olvastam utána a dolgoknak. Kb. egy éve olvasgatok fórumokat és honlapokat, próbálok rájőnni mit is kellene megcéloznom.
Ha Roco rendszer ilyeneket produkál és a tápot kapásból cserélni kell, akkor más irányt keresek, mert ha az elején rögtön nem is adódik gondom
vele, késöbbi terveket valószínüleg gátolna. Most úgy képzelem el, hogy a kitérőket is a vezélővel állítanám. De akkor ez a Rocoval biztos nem menne..
(#20144) wolfchild válasza jagdheTTzer hozzászólására (#20142) Válasz Júl 31, 2013
Szia!

Szerintem ne legyen, mert ez nem miattad van. A szakmai érveket és ellenérveket érdemes figyelembe venned, de a többi nem miattad van.

Üdv.: Wolfch!ld
(#20145) CSEPA.S válasza kaTTonai hozzászólására (#19887) Válasz Júl 31, 2013
Kedves kaTTonai! Boldog Szülinapot Kívánok!
Én ilyen mozdonyt kaptam a családomtól februárban.

P1010081.JPG

(#20146) jagdheTTzer válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20122) Válasz Júl 31, 2013
Hangdekóder? Jól hangzik.
Lapozás       109/436    
Frissek
  2024. Nov, 24. Vas
15:58:50
  Jelenleg 9 fő olvassa az oldalt
Hirdetés