Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fórum témák
Fórum » TT klubtopic
TT klubtopic
Témaindító: sunocske, idő: Okt 1, 2012
Témakörök:

Lapozás       111/436    
(#20273) wolfchild válasza zsolesz74 hozzászólására (#20270) Válasz Aug 2, 2013
Szia!

Én is örülök, hogy megismerkedtünk, és egy jót beszélgettünk, de ahogy neked is elmondtam személyesen 100 csomagból kb. 6-al van probléma, ebből 5 az első szóra megoldódik (money back), a hatodik is megoldódik, de ezt inkább hibaszázaléknak venném.

Amit viszont hozzátennék, és ezt nem egyszer már hallottam, és nekem nagyon szomorú volt ilyet hallanom, hogy a magyarok lopnak. (Persze ez idehaza nem újság csak szomorú egy külfölditől ezt hallani.)

Pl.: licitál, fizet, megkapja, letagadja,reklamál és kéri a pénz vissza, megkapja, rossz minősítés esetén új kártyával, új profilt nyit és ugrik az elejére.

Ezért mondom, hogy fontos a jó értékelés, mert más alapján nem tud megítélni a túloldalról. Így ha esetemben látja, hogy több mint 100 egyedi eladóval is volt sikeres üzlet, akkor megbízhatónak tartanak.

Hozzáteszem, volt rá példa a közelmúltban is, hogy azt hittem nem jön meg a csomag, pedig csak egy hónapot késett, az egy hónapos szállítási határidőhöz képest , a pénzt már rég visszakaptam, így jobb ötletem nem lévén, vettem még egy darabot az eladótól és írtam neki, hogy ne adja fel, mert most jött meg az amit 2 hónapja feladott, és így tudom csak kompenzálni.
(#20274) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20271) Válasz Aug 2, 2013
Ezzel egyetértek!
A MobaShop Sebnitz kerek 9 euróért postázza a modellt céges dobozban, jól csomagolva, lekövethetően.
Amazon.de-n keresztül XY modellbolt a 15 eurós herpa autót 35 euróért akarta elküldeni, így a summa 50 euró volt. Nna ekkor írtam az amazon-nak, hogy most akkor mi van. Állításuk szerint minden bolt maga állapítja meg a külföldi postaköltséget. Ugyanezen konstrukcióban egy másik bolt 20 euróért adta volna ezt a modellautót, de szállítási költséggel. Ottani belföldre. Tehát durván 4,50ért pluszban. De ha külföldre kértem, hirtelen 30euró lett a szállítás, holott ha hozzátesz 5 eurót, akkor regisztráltan tudja elküldeni. A fene sem érti ezt.
(#20275) wolfchild válasza masTTertape hozzászólására (#20272) Válasz Aug 2, 2013
Ez az a vilinger, amiről a nem oly régi IHO-TV-s vasútmodellkiállításos videóban szó volt?! Amikor a srác mutogatta a portékáját, és mondta, hogy majd lesz talán TT is?
(#20276) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20275) Válasz Aug 2, 2013
Lehet, nem tudom. Már volt a Közlekedés XXI-ben is valamikor tavaly, nem tudom, hogy az iho-n mi ment le.
(#20277) wolfchild hozzászólása Válasz Aug 2, 2013
Most voltatok TT Putz Mesterrel, meg egy másik sráccal egy kocsiban, és valami szocreál szállóban szálltatok meg.
(#20278) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20273) Válasz Aug 2, 2013
Azért az ebay is tartogat érdekes sztorikat. Volt olyan, hogy megkérdeztem, szállít-e Magyarországra. Igen, persze, 8,90-ért itt van, ha úgy szeretném. Igen, jöhet, licit, nyertem, aztán nagy csönd. Kérdésre válasz, hogy ő nem szállít Mao-ra. Warum? Csak.
(#20279) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20277) Válasz Aug 2, 2013
Egy éve. Igen. Dénessel.
(#20280) wolfchild válasza masTTertape hozzászólására (#20274) Válasz Aug 2, 2013
Hozzáteszem azért nekünk sem lehet okunk a panaszra, egy sima 25 dekás sima (nem trackes) csomag innen a németekhez 6985 Ft. (mai középárfolyamon 6985 Hungarian forints =
23.4044088 Euros )

Na ez sem semmi..., hát még a többi, lásd a képet.

posta.png

(#20281) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20273) Válasz Aug 2, 2013
Nálam a veszteségi százalék 100/1, tehát eddig egyszer nem jött meg az áhított Tillig ICE1 kocsi. Azóta lett máshonnan, de akkor az fájt. Kerestetés, sikertelenség, egyértelműen itt nyúlta le valamelyik logisztikai munkatárs.
(#20282) wolfchild válasza masTTertape hozzászólására (#20279) Válasz Aug 2, 2013
Bocs, én most láttam, de akkor jövőre lesz megint nem?
(#20283) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20280) Válasz Aug 2, 2013
Na ja! Nemrég adtam fel egy valag újságot és kifizettem postára a két évfolyam árát mégegyszer.
(#20284) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20282) Válasz Aug 2, 2013
Most őszre a legutóbbi (június eleji) sebnitzi útról készül a film.
(#20286) wolfchild hozzászólása Válasz Aug 2, 2013
Belegabalyodtam.

A szocreálos (és bocsánat de így talán könnyebb beazonosítani, TT Putz + Dénes) videóra mondtad, hogy egy éve volt.

Ugyanebben a videóban hallottam, hogy két évente van ilyen kiállítás.

Tehát ha jól értem, akkor jövőre lesz megint, vagy félreértettem valamit?!
(#20289) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20286) Válasz Aug 2, 2013
Az Leuna. Az AKTT szervezi és kétévente van. A váltóévekben van Lößnitz, ez lesz most. És közben elvileg kétévente van Sebnitzi nyílt nap, de már ez sem szentírás, mert mindig van valami virágkarnevál, múzeumok éjszakája, meg ilyenek, amikor hasonló party van a gyárban. Az idei árvizes időszak miatt eléggé punnyadt volt a nyílt nap, de legalább lehetett kényelmesen kotorászni a turkálóban.
Tehát ha így nézzük, akkor páros év Leuna, páratlan Lößnitz és Sebnitz.
(#20290) wolfchild hozzászólása Válasz Aug 2, 2013
Szerinted lenne érdeklődés egy ilyen kirándulásra klubszinten, vagy ezt inkább oldja meg mindenki maga egyénileg?
(#20291) masTTertape válasza masTTertape hozzászólására (#20289) Válasz Aug 2, 2013
Az idei Lößnitzi felhozatal: Bővebben: Link
Elvileg még TT-Putz is kiállít.
(#20292) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20290) Válasz Aug 2, 2013
Erre bejáratott csapatok és különítmények vannak.
Évek óta mennek a turnusok, minden csapatnak megvan a sofőrje, a szervezője. Időnként cserélődnek az útitársak, de a kemény mag azonos.
Ezt nevezhetjük klubszintű szerveződésnek, mert voltaképpen minden résztvevő klubtag.
(#20293) wolfchild válasza masTTertape hozzászólására (#20291) Válasz Aug 2, 2013
Elgondolkodtató....

Számoljunk csak, 1604 km (oda - vissza), az 16*7*420 vagyis 47.040 Ft + pályamatricák / 4 fő = kb. 15.000 HUF / fő.
(#20295) zsolesz74 válasza wolfchild hozzászólására (#20280) Válasz Aug 2, 2013
Jó, a magyar posta egy t*ves rablóbanda! Évek óta kerülöm, sajnos néha kikerülhetetlenek. Ideje lenne egy igazi versenynek! Akkor meglátjuk a posta, hogy állja a versenyt. Állami támogatás nélkül gyanítom, hogy kuka!
(#20297) csíkosháTTú válasza zsolesz74 hozzászólására (#20295) Válasz Aug 3, 2013
Gondoltam egyet pár hete, és egy hazai fejlesztés után írtam egy e-mail-t Borna-ba Németországba. 48 órán belül kaptam is a választ. A válasz alapján nekiláthattam egy terven felüli munkának. Két hete hétfőn 11h körül feladtam a kedvenc kispesti postámon a küldeményt Németországba: ajánlott, elsőbbségi küldeményként kemény 1.800Ft volt. Azon a héten, csütörtökön a címezett átvette a hiánytalan, ép csomagot.

A műhely praxisában eddig egyetlen csomagnak veszett nyoma, a Brawa egyik alkatrész küldeménye tűnt el, ami elvileg DHL-lel jönne. Mint kiderült a DHL német bázisain kallódott el a csomagom. A Brawa újra elküldte, az meg is jött, a DHL meg kifizette a Brawa-nak a kárt.

Egyébként a DHL = MPL nem igazán egyértelmű, kaptam már DHL csomagot zöld postáskocsiból, meg DHL furgonból is. Idén, nem tavaly

Amúgy van a DHL-nek egy "Europacken" tarifája, az 9Euro, szerintem vállalható. Csak erről tudnia illene a küldőnek is...

(Zárójelben: anno minikamera + 2,4GHz-es adó/vevő készletről leveleztem egy szimaptikus japán emberkével, angolul. Nos a cucc 130Euro lett volna, + vám + posta. Rákérdeztem a postázás árára: 9Euro légipostával, Nagano-ból, ami azért nem a szomszédban van, ha jól olvasom a térképet.)
(#20299) zsolesz74 válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20297) Válasz Aug 3, 2013
Ellenben amikor a budaörsi központban "elkallódik", akkor meg váll vonogatás a válasz. A feleségem bátyja Floridában él, és időnként meglepi a hugit egy kis csokival. És időnként valamelyik postás családja is hozzájut az ajándékhoz. Megbontva, megdézsmálva szépen visszacsomagolva, hogy csak itthon a megbontás után derüljön ki.
Én aznap pezsgőt bontok, amikor a magyar posta eltűnik jelenlegi formájában a föld színéről.
A csomagközpontba dolgozókat kb. úgy engedném ki-be, mint az atomerőműbe. Előbb-utóbb megszűnne a lopás, bár ez sajnos balkáni mentalitás.
Már az is sokat javítana a rendszeren, ha büntiosztás lenne. Mert azért elég jól könyvelik, ki mikor, hol dolgozik. Tehát meg lehetne találni a tolvajokat, csak ez is olyan mint a kórházban a hálapénz. Bele van kalkulálva a rendszerbe.
Szerencsére nem minden postás tolvaj, mert akkor nem igen lenne csomagszállítás!
(#20303) FriTTz hozzászólása Válasz Aug 3, 2013
Bár én dolgoztam a postán, meg egyéb csomagszállító cégnél is és kijelenthetem, hogy van baj bőven, de nem az összes dolgozóval hanem intézményi szinten rossz az egész, a bürokrácia és a vállalati irányítás is rossz mert pl amíg a dolgozók minimálbérért kidolgozzák a belüket addig a akár egy középvezető is elég komoly summát akaszt le.

Én ha tehetem inkább saját magam kézbesítem a csomagomat vagy megyek el érte mint, hogy erre szakosodott cégre bízzam (mivel én is erre vagyok szakosodva ), de megjegyzem vidékről én is kapok néha csomagot amit amúgy rettegve várok, hogy vajon megkapom-e, de eddig még mindig megkaptam szerencsére.
Megjegyzem nem árt jól becsomagolni az árút a postán és máshol történő kézbesítéshez, hogy védve legyen mindenféle behatástól.
(#20306) csíkosháTTú válasza zsolesz74 hozzászólására (#20299) Válasz Aug 3, 2013
Idézet:
„Ellenben amikor a budaörsi központban "elkallódik", akkor meg váll vonogatás a válasz. ”

Nem tudom, mint írtam ilyen még nem volt a műhelyben. Mondjuk az is igaz, hogy én minden cuccot ajánlott küldeményként adok fel, és általában így is kapom a csomagokat.
(#20310) etwg válasza wolfchild hozzászólására (#20271) Válasz Aug 3, 2013
Az ár kizárolag a mérettöl meg a tömegtöl függ. Igy elöfordulhat ( havonta kb 50 ilyen csomagot adok fel), hogy az ember 2 mm-rel vastagabbra, nagyobbra csomagolja és egyböl dupla ár jön ki...... ( a DHL=Deutsche Bundespost).
Igy már csináltam egy sablont, hogy azzal pontosan bemérjem a küldeményt....a tartalma rendszerint ugyanaz, igy nálunk a tömeg nem kérdés.
Amugy pl. a Bundespost által árult vastag boritékok vagy kis skatulyák egy része is nagyobb mint az általuk szabványositod méret ( egy esetben 5 mm-rel) igy az abba rakott küldemény egyböl drágább.
Addig, amig ezeket a tapasztalatokat a felado nem szerzi meg, addig mindig egy lotto az elöre meghatározott porto.
De igy járnak a lapkiadok is, sokszor az extra oldal az ujságban megduplázza a portot - lásd a kb. egyáru lapok mind ugyanolyan nehezek.
(#20311) masTTertape válasza wolfchild hozzászólására (#20293) Válasz Aug 3, 2013
Az útiköltség az érintett keletnémet területekre egységesen 50 ezer ft körül van mindenestül autóval. Ezzel nincs is baj. A probléma ott kezdődik, hogy vannak TT-sek, akik teljesen minimálban gondolják az utazást, értsd: éjjel beül autóba, reggelre kint van a bulin, nappal bóklászik, bevásárol, majd vissza az autóba és irány haza. Ezzel megspórol egy szállást, viszont totál lenulláza magát energia szempontból. Sokan sajnálják a megállást, szállást, minőségi étkezést. Lásd példa akár a filmben, igaz ott az utazás is ingyen van, hisz "cégen" belül dolgoznak a kollégák.
Létezik más megoldás is, amikor a csapat úgy dönt, hogy megér az egész út és a társaság is annyit, hogy kényelemes elutazás első nap reggel, megérkezés kora du. helyi nézelődés, este jó vacsora, sör, stb, majd egy normális szállás, reggelivel. Másnap nyugodt helyszínre érkezés, akár estig tartó nézelődés, majd ismét az esti program, vagy akár átautózás egy közeli nagyvárosba pályaudvar nézőbe és másnap ugyancsak normális hazautazás, időben érkezés.
Ez az alternatíva esetenként 50-120 euró többlettel jár, akár egy jobb mozdony ára is lehet, de cserében ott egy jó csapat, jól érzik magukat, van mód finom sör megkóstolására és jókat enni. Tehát nem csak egy elvakult. célirányos, embert próbáló útról van szó.
Én ez utóbbit támogatom és erre az évek során kialakult egy olyan csapat, amiből bármikor össze lehet állítani egy 2-4 fős autónyi társaságot.
A magam részéről nagyon szívesen veszem az olyan érdeklődést, ahol ezt a programot felvállalja a jelentkező útitárs, mert mindig akadhat még üres hely a kocsiban.
Viszont éppen ezért nem erőltetem a klubszintű utazásszervezést, mert eltérő igények vannak.
(#20312) masTTertape válasza etwg hozzászólására (#20310) Válasz Aug 3, 2013
A Magyar Posta július elsejével bevezette a bizonyos méret feletti kötelező ajánlott küldést. Ez azt jelenti, hogy a nagyjából A4-nél nagyobb és kb. 2-3 cm vastagságot meghaladó boríték, vagy dobozméret levélpostai feladásban csakis ajánlott lehet.
Ezzel ők saját maguk szabályozták be a szerintük értékesebb (nagyobb méret=értékesebb) küldemények biztonságát.
Minden postán ott a (kézzel kifirkantott) sablon és feladás előtt láthatjuk, hogy mire számíthatunk. Imho, az a kb 160 ft többlet nem oszt, nem szoroz, de azért jó tudni...
(#20314) masTTertape válasza csíkosháTTú hozzászólására (#20297) Válasz Aug 3, 2013
Csak akkor kapsz sárga autóból DHL csomagot, ha azt kimondottan DHL trck számon adták fel. Ez a feladó cég alapszerződésétől függ. Ha ők mindenhova ezzel a céggel küldenek, akkor neked is ezzel jön.
Pl. a sebnitzi cégek újabban DPD-znek, mert a DHL üzleti csomag már drága volt nekik. Ennek az a hátránya, hogy a bugyuta DPD futár ügyetlenebbül talál rá a címre, mint a többi cég.
A DP=DHL egységcsomagok talán ez év elejétől olcsóbbak lettek, így van olyan német küldemény, ami 3,9-ért is ide tud jönni packchen, vagy valami hasonló megjelöléssel.
A céges DHL szerződésnél lehet, hogy elérnek egy olyan havi szintet, ami fölött már egy sima küldemény leszállítása olcsóbb, mint a DP díjszabása szerint.
(#20315) FriTTz válasza masTTertape hozzászólására (#20314) Válasz Aug 3, 2013
Én legutóbb kifogtam egy eilzugvagont az ebayon ami postaköltség mentesre volt hirdetve, de szerintem csak belföldön bár fix áras is volt az igaz, egy hét és itthon lesz a saját küldöncömmel, illetve ez már hozonc mert hozza!
(#20318) masTTertape válasza FriTTz hozzászólására (#20315) Válasz Aug 3, 2013
A postaköltségmentesség csak belföldre vonatkozik náluk.
btw láttam megint hármasával, négyesével eilzug kocsikat a bay-en is meg a board-on is. Ha még érdekel, érdemes rámozdulni.
(#20320) FriTTz válasza masTTertape hozzászólására (#20318) Válasz Aug 3, 2013
Köszi az infót , de mint tudod most nincs keret ilyesmire!
Ezért nem is követem most ezeket az oldalakat figyelemmel mert nincs az a pénz amit ne tudnék elkölteni!
(#20321) zsolesz74 válasza masTTertape hozzászólására (#20311) Válasz Aug 3, 2013
Ezzel az utazásos történettel én pontosan így vagyok!
Első nap odaút, második nap program, harmadik nap visszaút.
És ebből nem vagyok hajlandó engedni! Eddig mindig bevált!
(megjegyzem itthoni és külföldi utazásra egyaránt érvényes, kivéve a rövid itthoni látogatásokat, kiállításokat, stb...)
(#20322) zsolesz74 válasza etwg hozzászólására (#20310) Válasz Aug 3, 2013
Miket szoktál postázni, mivel foglalkozol?
Te nem Magyarországon tevékenykedsz, ugye jól sejtem?
(#20327) etwg válasza zsolesz74 hozzászólására (#20322) Válasz Aug 3, 2013
DVD-ket.
Meg BR-t
Pl. Ilyent

Rongshan

(#20328) zsolesz74 válasza etwg hozzászólására (#20327) Válasz Aug 3, 2013
Klassz anyagok! Látom több felé is megfordultál forgatni? Tévétársaságoknak szállítod az útifilmeket?
(#20329) etwg válasza zsolesz74 hozzászólására (#20328) Válasz Aug 3, 2013
Van 2 kiadom, azok terjesztik.
(#20347) masTTertape hozzászólása Válasz Aug 4, 2013
Ha netán valaki lemaradt volna a nyomtatott médiában megjelent modellbemutatóról, akkor most elérhető online is a Gysev új Ludmillája TT-ben: modellteszt

lud_02.jpg

(#20348) masTTertape hozzászólása Válasz Aug 4, 2013
(#20349) róbertke válasza masTTertape hozzászólására (#20348) Válasz Aug 4, 2013
TT méretben is létezik, most már csak az ágyazat ragasztást kéne valahogyan gépesíteni ....
(#20351) FriTTz válasza masTTertape hozzászólására (#20348) Válasz Aug 4, 2013
Jó látom itt az a technológia, hogy először szórás majd nedvesítés és ragasztózás van?
(#20353) masTTertape válasza róbertke hozzászólására (#20349) Válasz Aug 4, 2013
Ugyanez TT-ben is elérhető ettől a készítőtől. A filmen csak a H0-ás cucc szerepel. Természetesen ismerem a DZ megoldását is, csak azért raktam ezt be, mert pár nappal ezelőtt kérdés volt, hogy milyen egyéb kivitelezés létezik. Nos ez egyike az alternatíváknak. Tehát nem a szórás mag, hanem a szóróláda az érdekes.
(#20354) wolfchild hozzászólása Válasz Aug 4, 2013
Urak!

Kicsit szélesedett a paletta az elérhető pleximéretekről.

Részletek itt: Plexi méretek + árak

Ha valaki esetleg cserélne, akkor TT-s motyók érdekelnek, bármi ami nem "barkácsanyag", mert ugye nálunk a szemetet hívjuk úgy ha a vaterán akarjuk eladni .
(#20355) FriTTz válasza wolfchild hozzászólására (#20354) Válasz Aug 4, 2013
Van két Mitropás vagonom amiből az egyik Reko, ha érdekel illetve ilyesmik, valamiért nekem rengeteg étkezővagonom van még ezeken felül (DSG, CSD.stb!

csere.JPG

(#20357) wolfchild hozzászólása Válasz Aug 4, 2013
Sziasztok!

Készítettem egy vitrint magamnak, erről írtam egy rövid szösszenetet, melyet itt tudtok elolvasni: www.fűtőház.hu

Szeretnék egy kis izgalmat is belekeverni a cikk megjelenésébe.

Készült még egy darab vitrin, de ez nagyobb lett és nem fért el ott ahol végül a másik került, így az most itthon figyel.

Méretei: 120x80x10 cm, ebből a pakolható 118x8,5 cm minden polcon (7+1 polc).

Állapota:

Keret: méretre vágva, gyönyörűen géppel megmunkálva, az becsúsztatható előlap számára a nút bemarva, szélek 45 fokban levágva.

Polcok: szélességében levágva, hosszban igazítani kellhet a ragasztás függvényében.

Mindenen a gyári védőfólia rajta, nem karcos nem repedt. Elő és hátlap még nem készült hozzá.

Ha így valaki úgy érzi, hogy "olcsón" szereld magad csomag keretében hozzá szeretne jutni, akkor megteheti, ára....

.... hatásszünet ....

1 db TT-s mozdony (üzemképes, nem barkácsanyag)

Azt, hogy ki milyen mozdonyt adna érte, mindenki döntse el maga, egyet elárulok, nem feltétlenül a legdrágább a nyerő, mert nem az anyagi haszonszerzés a cél, hanem ami megtetszik.

Ha valaki szeretné, akkor küldje el a nevezni kívánt mozdony fényképét (fényképeit) nekem augusztus 18.-áig. (Email a profilomon.)

U.i.: A "nyertes" mozdony gazdája nem köteles átvenni a "vitrin csináld magad pack"-ot, ha valamilyen okból kifolyólag nem tetszik neki, akkor másik mozdonyt válaszotok és kész.

Feltéve ha egyáltalán lesznek jelentkezők.
(#20358) Gashpy hozzászólása Válasz Aug 4, 2013
SCARM fanok!

Új frissítés érhető el a még mindig béta változatos programhoz.
A legfontosabb újdonsága a két végpont közé illesztett flexibilis vágány.
Ángélusul és egy kis videóval a frissítés leírása itt elérhető.

Következő változat őszre várható.

A program tartalmaz a menüjében frissítéskeresést...
(#20359) bcs szgab válasza wolfchild hozzászólására (#20357) Válasz Aug 4, 2013
(#20363) ModELiTT hozzászólása Válasz Aug 4, 2013
Szerbusztok !!
A nyaralásom alkalmával,egy szomszédnál erre az érdekességre
bukkantam !!

Britis Railw...jpg

(#20364) ModELiTT hozzászólása Válasz Aug 4, 2013
Ez még lemaradt !!

2013-07-30 1...jpg

(#20367) TTGuszti válasza Gashpy hozzászólására (#20358) Válasz Aug 5, 2013
Köszi!
Frissítés megtörtént!
(#20368) TTGuszti válasza masTTertape hozzászólására (#20353) Válasz Aug 5, 2013
Ha kiválasztottuk közösen melyik a legjobb, engem is érdekelne egy ilyen "kütyü" TTermészeTTesen TT méreTTarányban
A ragsztózásra gondolom egy injekciós fecskendő is megfelel, kevesebbszer kell tölteni, mint a cseppentőt. A ragszató menniyésgét kell kitapasztalni, mert ha jól értem az fixálja a töltés alakját, de egyben az aljzathoz is rögzíti a szóróanyagot.
(#20369) masTTertape válasza TTGuszti hozzászólására (#20368) Válasz Aug 5, 2013
A DZ terméke itthon is megtekinthető testközelben: ágyazatszóró a VMC-ben.
A lényegi elv mindenhol ugyanaz, szerintem néhány sztirollap összeragasztásával is elérhető az eredmény.

A ragasztózáshoz nekem is fecsi van és elég csak cseppenként adagolni, mert a túl sok lé a felületi feszültsége miatt elsodorja a kavicsokat. E feszültség oldására kell bele az egy csepp mosogatószer, hogy jobban belefolyjon a kavicsok közé a ragasztó oldat.
Lapozás       111/436    
Frissek
  2024. Nov, 23. Szo
8:00:49
  Jelenleg 22 fő olvassa az oldalt
Hirdetés